Skadad..? Worth it!

Firade min födelsedag med hela familjen igår borta hos farmor och farfar, helt underbart. Smörgåstårta och någon sorts rabarberpaj fick vi muncha in på, givetvis var även Carro där, som hela familjen tycks ha tagit hög aktning till. I helhet gjorde det mig väldigt glad att se allihop där, händer inte så ofta nu för tiden när vi barn börjat växa upp och flytta isär.

Efter att ha följt rara lilla Lulu en bit på vägen hem så fortsatte jag och bror dock kvällen med en brädsession här i Väsby, börja med lite simpla slides osv för att värma upp, men så började vi på stand slides. Få till en lång och rejäl ståendes stopslide med 75mm 83a hjul var både lättare och svårare än vad jag trodde, men så, precis efter att jag fått till den perfekt några gånger i rad så åker jag och bror samtidigt, han tar höger och jag vänster, bror ramlar och därav tappar jag balansen i sliden för att inte åka på honom, ramlar bakåt och slår till mig rätt rejält. Lite lätt på svanskotan men destovärre upp mot ryggen och ner på vänster ben, så nu har jag lite svårt att gå. Går nog över snart dock!

Men, med två smärtstillande i mig åker jag nu iväg till kista för att träffa flickan ett tag, se hur länge jag kan tralla runt med skadan och så. Lite shopping ska vi nog få till iallafall, och kanske en liten middag på Levinskys!


Peace out bitchez!

Slitet

Fick tröffa söt tösen en snabbis igår på förmiddagen, trallade runt i Kista centrum för att hon ville veta vad jag tycker om för kläder, tror jag faktiskt kommer få mig en födelsedagspresent! Känns annorlunda, men fint som bara den!

Lulu
Hon är ju rätt jävla fin, tösen! <3



Senare mot kvällen träffade jag dock käre lille Thomas och hans nya kvinna, härliga tjej var det och en jäkla massa skratt blev det! För att inte tala om att resten av min Ardbeg whisky och lite mer än en halv box vin gick ner! Något så fulla blev vi, för att säga det minsta! Men ack, jag har saknat sånt, lite dräggiga fyllor behövs ibland!
Ponkens flicka tyckte förövrigt om mig, trots att Thomas hade berättat en massa historier om mig, det var det jävligaste, inte ofta sådant händer!


Nu blir det dock till att dricka 3 liter vatten och ringa lulu, peace out hombres!

Keep on going..!

Insåg tidigare idag att det inte är värt att dölja hela ansiktet, hur ska man då bli brun? Är inte det halva målet med sommaren? Trots det så tycks, åtminstonde Sveriges unga söta rara flickor vilja täcka halva ansiktet med Solglasögon och andra halvan med smink.

Men det är fint, jag kan fnittra åt dem när jag är brunare, de har ju dock brunare kroppar, scares me. Börjar titta från benen, bruna och fina - Vidare upp mot magen, fortfarande brunt, halsen och armarna, still colored - Men ansiktet, där kör det sig.

Mode är dock inte alltid att vara snygg, så jag antar att det är okej! (Skulle dock vara fint om modet kunde vara snyggt någon gång?)

Nu lär det ju dock bli matlagning, Lulu gnäller över att hon inte vet hur man kokar pasta, tror jag, jag lyssnar inte så väl, men it's all cool, peace out mofos!

The beginning of a truly awesome fashion-blog!

Det viktigaste för alla er som ännu inte förstått er på det här med "True Fashion" är att man alltid ska ha glasögon! Har du inga med dig, så skapar du dina egna! Simple enough, är du ful - Do it Batman style! Dölj så mycket av ansiktet som möjligt, precis som jag visar på bilden nedan!
Är du ful och rik så funkar det givetvis också att bara köpa riktigt stora glasögon, ju större desto bättre, cover that face up!

Har du inga solglasögon med dig, make your own!

(Mot vintern ska jag lära er vira en halsduk och nyttja luva/mössa såpass att ingen behöver se er) And remember, stay fashion, stay fab!  - Also, färger är tydligen inne, så.. Klä er i färger, typ..

RSS 2.0